Belive me

I want you to be mine, cause I know that you are that special one for me <3

Varför måste vissa få saker att verka värre/jobbigare/hemskare än de egentligen är? För att de söker midlidsamhet och att någon ska tycka synd om dem! Sen säger de "Nej, men alltså jag vill inte att nån ska tycka synd om mig, MEN jag dör snart för att de och de och de och de har hänt" Blablabla, det finns dem som har råkat ut för saker som inte finns på din världskarta! Och vet ni vad? De människorna, de ser de positiva i livet och skiter i allt som hänt! För om man struntar i allt de negativa i livet och fokuserar på det positiva så tro mig, livet blir mycket enklare och roligare! Just a thaugt..

n


If tomorrow never comes *

If there would be no tomorrow,
I just want to say that it never was easy.
To love you hasn't been easy,
but it has been worth it.
And there was one who lost his soul,
somewhere at the road.
That was easier to realize baby.


Even heaven is hell without you

Ibland brukar jag stanna upp och se mig omkring. Liksom stanna hjärnan för ett tag och använda hjärtat som vägledare. Ställa mig själv frågan, i vilken riktning ska jag gå? Vissa gånger har jag valt fel, helt fel. Men precis som Timbuktu sjunger, det löser sig, det kommer ordna sig tillslut. Ibland får jag skäl att ångra mina beslut, ibland får jag till och med chansen att tacka Gud för att jag lever.




We like

Ett under är det att jag är så här pigg på en måndag, kan iofs bero på att det är en skön dag idag .. Vinterskor -och jackletning står på schemat nu iallafall.

Idag gillar vi - Ja idag gillar vi trevliga butiksbiträden, speciellt på oväntade ställen som när man ska tanka på bensinmacken. Me like! Sen är Baristas latte det godaste jag vet när jag ehum.. har min dåliga vecka.. Hur som helst, tack för mig, hej!


RSS 2.0